Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë...
Ceremonia përmbyllëse e projektit “Womedia”

Ceremonia përmbyllëse e projektit “Womedia”

U mbajt ceremonia përmbyllëse e projektit Womedia. Gjatë këtyre tetë muajve, 40 vajza dhe gra të reja nga e gjithë Kosova kanë pasur mundësi të ndjekin trajnimin dhe zhvillimin profesional në KosovaLive Shumë prej tyre kanë arritur të jenë të suksesshme duke rezultuar...
“Womedia” – Takimi me pjesëmarrëset e muajit gusht

“Womedia” – Takimi me pjesëmarrëset e muajit gusht

Gjatë muajit gusht, 13 vajza dhe gra të reja nga rajone të ndryshme të Kosovës, do të ndjekin zhvillim profesional në fushën e mediave dhe gazetarisë në KosovaLive në kuadër të projektit Womedia.  Ato gjatë këtij muaji do të shkruajnë secila nga tre artikuj dhe...
“WOMAIR” – Thirrje për aplikim

“WOMAIR” – Thirrje për aplikim

Thirrje për Aplikim për punëtorinë “Womair”: Vajzat dhe Gratë Luftojnë Ndotjen e Ajrit (Apliko këtu: https://forms.gle/vYqcvbCkevknqpwp7)  Sipas Organizatës Botërore për Shëndetësi, ndotja e ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme, vret mbi 7 milionë...
“Womedia” – Takimi i pjesëmarrëseve të muajit korrik

“Womedia” – Takimi i pjesëmarrëseve të muajit korrik

Dhjetë vajza dhe gra të reja nga rajone të ndryshme të Kosovës do të bëjnë punë praktike njëmujore në KosovaLive, në kuadër të projektit Womedia.  Ato mbajtën takimin ku diskutuan për detyrat të cilat do t’i kryejnë gjatë punës në projekt si dhe për temat që do...