393 raste me COVID-19, shëruar 928, asnjë rast i vdekjes

393 raste me COVID-19, shëruar 928, asnjë rast i vdekjes

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së Kosovës përmes postimit në rrjetin social Facebook, ka publikuar rastet e të infektuarve me COVID-19, më 14.08.2022. Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: Nga...
ShSKUK: 55 pacientë me COVID-19 janë në trajtim mjekësor

ShSKUK: 55 pacientë me COVID-19 janë në trajtim mjekësor

Bazuar në raportet e datës 14 gusht 2022 nga klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, 55 pacientë me Covid-19 janë në trajtim mjekësor. Raporti i datës 14 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:   Klinika Infektive, 20 pacientë + 2 në...