Build Skills with our trainings

Sign up now!

Bajrami: Ekzekutohen pagesat për bizneset aktive dhe të vetëpunësuarit

Jan 29, 2021

Ministria në detyrë e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se sipas vendimit të Qeverisë së Kosovës të datës 21 janar, janë ekzekutuar pagesat për bizneset aktive dhe të vetëpunësuarit ku sot gjatë ditës janë ekzekutuar 4,5 milionë euro ku kanë përfituar 13,294 biznese me gjithsej 15,612 të punësuar, thuhet në komunikatën pë media të MF-së.

“Të nderuar qytetarë,

Të nderuar tatimpagues,

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se kemi filluar ekzekutimin e pagesave për bizneset aktive dhe të vetëpunësuarit, sipas vendimit të Qeverisë së Kosovës të datës 21 janar 2021.

Sot gjatë ditës janë ekzekutuar 4,5 milionë euro ku kanë përfituar 13,294 biznese me gjithsej 15,612 të punësuar.

Masa për të vetëpunësuarit përfshin gjithsej 6.5 milionë euro.

Nga kjo masë do të përfitojnë 19,826 biznese me 22,222 të punësuar.

Zbatimi i Programit të Rimëkëmbjes Ekonomike 2021 po vazhdon me sukses”.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM