Build Skills with our trainings

Sign up now!

Ftesë Për Pjesëmarrje në Konferencën: 18 Vjeçarët Vendosin Për të Ardhmen (18 and Determining the Future)

Shk 28, 2018

KosovaLive fton të rinjët/rejat e shkollës mesme dhe universitetit, të marrin pjesë në konferencën “18 Vjeçarët Vendosin Për të Ardhmen” (18 and Determining the Future).

Konferenca është e hapur për djemt dhe vajzat e moshave 15-18 vjet nga e gjithë Kosova.

Kjo konferencë ka për qëllim ngritjen e vetëdijës për rëndësinë e pjesëmarrjes së të rinjëve/rejave në diskursin publik, në komunitet dhe në procesin elektoral.

Gjatë konferencës parashihet të mbahen:

*Panel Diskutimi me:
Brikena Avdyli,
Albesa Aliu,
Moderimi do të bëhet nga: Annea Hapciu (KosovaLive)

*Prezantim i Hulumtimit me të Rinjët: Vesa Prapashtica dhe Annea Hapciu
*Aktivitet me Pjesëmarrësit

Konferenca do të mbahet me:

Datën – 21 Shkurt 2017, nga ora 10:00-12:00 (Kokteji nga ora 12:00-13:00)
Vendin – KosovaLive (Rr.Garibaldi, Pallati i Shtypit, Media Aneksi II, Prishtinë, Kosovë, 10 000, afër “Dicka po Zihet”, mbi Gazetën Zëri).

Kjo konferencë mbështetet nga Ambasada Amerikane në Kosovë.

Plotësoni formularin këtu: https://goo.gl/forms/vJB8miO6RdJwOezx2

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM