Build Skills with our trainings

Sign up now!

Ftesë për pjesëmarrje në “Cirkonomia”

Sht 13, 2019

A ke menduar ndonjëherë se çka ju ndodhë produkteve në fund të jetës?

Si vazhdojnë të ndikojnë ato në jetën tonë?

Cili është çelësi që na mundëson eleminimin e mbeturinave nga ekonomia jonë?

A ke menduar se si krijmet mediatike, teknologjike ushqimore, të veshjeve e të të gjitha fushave ndikojnë në krijimin e ekonomive lineare?

Për këto e shumë pyetje të tjera, ju ftojmë të vini dhe të merrni përgjigje në Cirkonomia: Konferenca e Parë mbi Ekonominë Qarkore në Kosovë

Ju lusim të regjistroheni këtu për pjesëmarrje: https://bit.ly/2lOMAeO

Informatat për folësit dhe aktivitetet e tjera mund t’i ndiqni në: Cirkonomia: Circular Economy Conference in Kosovo

Kjo konferencë organizohet në kuadër të projektit CircMedia, që ka për qëllim rritjen e informimit mbi konceptin e ekonomisë qarkore në Kosovë, dhe financohet nga European Union Kosovo, mbështetet nga ENV-netAdvocacy Training and Resource Center – ATRC dhe organizohet nga Kosovalive

#Cirkonomia #CircularEconomy #CircularEconomyConferenceKosovo#EkonomiaQarkoreKosovo
#KosovaLive #KosovaLive360

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM