Build Skills with our trainings

Sign up now!

Thirrje për aplikim: Shkollë Verore për Krijimtari Mediatike

Kor 16, 2020

KosovaLive hap aplikimin për “Shkollën Verore për Krijimtari Mediatike”, që do të mbahet nga 3 deri më 7 gusht, në Prishtinë.

Shkolla verore ka për qëllim t’ua mundësojë pesëmbëdhjetë (15) të rinjve/rejave që kanë lindur dhe janë rritur në Kosovë, të vijnë në Prishtinë për pesë (5) ditë me të gjitha shpenzimet e mbuluara, për të ndjekur trajnim 5 ditor (mbi krijimtarinë mediatike). Gjatë këtij programi të rinjtë dhe të rejat do të ekspozohen thellësisht mbi krijimtarinë mediatike, duke mësuar si të shkruajnë storje gazetareske, të prodhojnë video, të vlerësojnë informatat dhe përmbajtjet mediale si dhe të bëhen gazetarë.

Kush mund të aplikojë?
Të rinjtë dhe të rejat nga mosha 18+

Çka mbulon programi:
1. Akomodimin (në hotel në Prishtinë)
2. Ushqimin
2. Transportin nga Fshati/Qyteti për në Prishtinë
* Pjesëmarrësit duhet të ndjekin të gjithë programin pesë (5) ditor.

Çfarë do të përfitoni:
1. Çertifikatë pjesëmarrje
2. Përvojë të jashtëzakonshme praktike mbi krijimtarinë mediatike.
3. Njoftim me shokë e shoqe të reja nga e gjithë Kosova.
4. Vizita nëpër kompani mediale dhe teknologjike

Afati i fundit për aplikim: 27 korrik 2020, 23:59.

Kliko këtu për të aplikuar!

Ky program është pjesë e projektit “Promovimi i Edukimit Medial dhe Forcimi i Gazetarisë së Pavarur në Ballkanin Perëndimor”, i cili realizohet me fonde të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar përmes British Embassy Pristina dhe Albany Associates.

Aktivitetet që do të mbahen gjatë kësaj Shkolle Verore janë përgjegjësi vetëm e trajnerëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM