Build Skills with our trainings

Sign up now!

Nga Hoteli “Grand” barten 121 vepra të artit në Galerinë Kombëtare

Dhj 30, 2020

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, mori pjesë në ceremoninë e bartjes së 121 veprave të artit nga Hoteli Grand, në Galerinë Kombëtare të Kosovës, ku theksoi se këto vepra janë vlerë e shtuar për trashëgiminë tonë kulturore.

“I bashkohem ministres dhe drejtorit të AKP-së, në falënderimet për gjithë punëtorët e Grandit të të gjitha gjeneratave dhe menaxhmentit, që i kanë ruajtur këto vepra me përkushtim dhe sot vihen në dispozicion të artdashësve dhe qytetarëve në përgjithësi” , tha kryeministri Hoti.

Hoti, vlerësoi  se këto vepra të çmuara artistike prej sot zyrtarisht bëhen pjesë e pasurisë shtetërore të Kosovës dhe trashëgimi për brezat e ardhshëm.

Kryeministri Hoti falënderoi ministren Dumoshi, zëvendësministrat dhe stafin e saj, për punën e palodhshme në finalizimin e një procesi disavjeçar, të evidentimit të këtyre veprave dhe kryerjes së procedurave të nevojshme administrative dhe ligjore, sipas vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës të datës 24 dhjetor 2020.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM