Build Skills with our trainings

Sign up now!

Mbyllet afati për aplikim i subjekteve politike për zghjedhjet e 14 shkurtit

Jan 16, 2021

Mbyllet afati për aplikim i subjekteve politike për dorëzimin e listës së kandidatëve për deputetë

Në zgjedhjet e 14 shkurtit nga të gjitha subjektet politike do të garojnë 1.079 kandidatë për 120
ulëse në Kuvend.

Për këto zgjedhje kanë aplikuar gjithsej 28 subjekte për certifikim dhe listen e kandidatëve: 21
parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare dhe asnjë kandidat i pavarur.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM