Build Skills with our trainings

Sign up now!

Qeveria miratoi programin për rimëkëmbje ekonomike prej 222 mil. e 400 mijë €

Jan 16, 2021

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti ka ripublikuar programin e rimëkëmbjes duke thënë se Qeveria ka miratuar programin për rimëkëmbje ekonomike për vitin 2021 në vlerë prej 222 milionë e 400 mijë euro ku përfshihen vazhdimi i shtesave në shëndetësi, polici dhe asistencë sociale.

“Qeveria ka miratuar Programin për Rimëkëmbje Ekonomike për vitin 2021, në vlerë prej dyqindtë e njëzetë e dy milionë e katërqind mijë euro (222,400,000.00) Në kuadër të këtyre masave, midis tjerash përfshihen:- 6.5 milionë euro për të Vetë Punësuarit- Vazhdimi i Shtesave në Shëndetësi- Vazhdimi i Shtesave në Polici- Dyfishimi i Asistencës Sociale- Rritja e Pensioneve për 30 euro, për të gjithë pensionistë që marrin më pak se 100 euro”.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM