Build Skills with our trainings

Sign up now!

SHBA do të vazhdojë të mbetet partner i fuqishëm për sektorin privat në Kosovë

Jan 20, 2021

Sot në takimin e kryetarit të Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, me drejtuesin e Korporatës Zhvillimore Amerikane (DFC) për Evropën Juglindore, John Jovanovic, vazhduam diskutimet për përpërfshirjen e kësaj korporate amerikane në financimin e projekteve të sektorit privat në Kosovë.

Në fokus të veçantë projektet në energji, projektet që mundësojnë integrimin në tregjet globale të furnizimit dhe instrumentet e reja financiare për përkrahje të bizneseve fillestare dhe të NVM-ve.

Vazhdimësia e përkushtimit amerikan, në përkrahje të Kosovës, u konfirmua edhe nga sekretari i nominuar Blinken, gjatë dëgjimeve për konirmim në Senatin Amerikan.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM