Build Skills with our trainings

Sign up now!

Hoxhaj: Sot vendoset për rimëkëmbjen ose mjegullën e izolimin ndërkombëtar

Shk 14, 2021

 Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, njëherësh kandidati për kryeministër Enver Hoxhaj, i shoqëruar nga bashkëshortja dhe i biri, ka votuar sot në Prishtinë.

Hoxhaj ka thënë se sot është dita kur flasin qytetarët. Ai ka thënë se qytetarët sot zgjedhin mes dy opsioneve, atij të rimëkëmbjes dhe stabilitetit ekonomik karshi atij të mjegullës dhe izolimit ndërkombëtar, thuhet në komunikatën për media e Partisë Demokratike të Kosovës.

“Sot, është dita kur flasin qytyetarët, jo ne politikanët. Mendoj që sot qytetarët janë para dy opsioneve, para opsionit të rimëkëmbjes dhe stabilitetit ekonomik dhe para opsionit të mjegullës dhe izolimit ndërkomëtar. Unë sot e pres vendimin e qytetarëve, verdikti më i rëndësishëm”, ka thënë Hoxhaj,

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM