Build Skills with our trainings

Sign up now!

Osmani fton sa më shumë gra të shfrytëzojnë të drejtën e votimit

Shk 14, 2021

Vjosa Osmani kandidatja për presidente sot ka votuar në qendrën e votimit në Fakultetin Teknik.

Ajo ka thënë se sot është një ditë e madhe, të gjithë qytetarët do ta përcaktojnë të ardhmen e vendit. Osmani ka ftuar qytetarët posaqërisht gratë të shfrytëzojnë të drejtën e votimit, thuhet në komunikatën për media.

Sot është një ditë e bardhë për Kosovën dhe për gjithë qytetarët pa dallim ndërmjet vullnetit të tyre të lirë do të përcaktojnë të ardhmen e vendit të tyre. Është një ditë e ftohtë, por i ftoj të gjithë qytetarët tonë të marrin pjesë masivisht në këtë proces kaq të rëndësishëm. Sa më shumë edhe gratë të shfrytëzojnë të drejtën e votimit.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM