Build Skills with our trainings

Sign up now!

Osmani-Kälin: Mbështetje e Zvicrës për progres të vazhdueshëm në Kosovë

Mar 4, 2021

U.d. e presidentes Vjosa Osmani gjatë vizitës në Zvicër është takuar me nënkryetaren e parë e Këshillit Nacional të Zvicrës, Irène Kälin.

Kälin shprehu qartë mbështetjen për Kosovën dhe dëshirēn për të parë progres të vazhdueshëm në vendin tonë, tha Osmani në postimin e saj në Facebook.

Një takim pune jashtëzakonisht i këndshëm e produktiv me znj. Irène KÄLIN, nënkryetare e parë e Këshillit Nacional të Zvicrës.

Me një vizion të qartë për politikën kombëtare e ndërkobëtare, znj. Kälin shprehu qartë mbështetjen për Kosovën dhe dëshirēn për të parë progres të vazhdueshëm në vendin tonë.

Shëndetësia, barazia gjinore, transparenca e llogaridhënia, si dhe gjithpërfshirja në politikbërje, ishin disa nga temat e trajtuara gjatë takimit.

Faleminderit, znj Kälin, për mikpritjen. Ishte nder e kënaqësi!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM