Build Skills with our trainings

Sign up now!

Zemaj: Për të qenë në krye të detyrës kuadri shendetesor ka të domosdoshme plotësimin e kushteve

Mar 17, 2021

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se sot kanë dërguar në QKUK paisje mjekësore shtretër për përkujdesje intensive me qëllim të ngritjes së cilësisë të shërbimeve shëndetësore për pacientët me COVID-19.
MSh ka dërguar edhe pajisje të ndryshme si: analizues i gjakut, pajisjet për oksigjenoterapi me rrjedhje të lartë, pompa seksioni dhe helmetat.
Respekt për profesionistët shëndetësor të cilët përkundër gjendjes, ofrojnë përkujdesje të shkëlqyer shëndetësore, ka thënë Zemaj në postimin e tij në Facebook.
Sot kemi dërguar në QKUK, në Mjekësinë sportive, ku trajtohen pacientët me Covid, pajisje mjekësore dhe shtretër për përkujdesje intensive me qëllim të ngritjes së cilësisë të shërbimeve shëndetësore në QKUK dhe spitalet rajonale.
Po ashtu kemi dërguar edhe pajisje të ndryshme si: analizues i gjakut, pajisjet për oksigjenoterapi me rrjedhje të lartë, pompa seksioni dhe helmetat.
Shtretërit dhe të gjitha këto pajisjet janë në kuadër të blerjeve të Ministrisë së Shëndetësisë nëpërmjet UNOPS-it.
Kuadri shëndetësor e ka të domosdoshme plotësimin e kushteve, nevojave për barna, material shpenzues dhe pajisje cilësore për të qenë në krye të detyrës. Respekt për profesionistët shëndetësor të cilët përkundër gjendjes, ofrojnë përkujdesje të shkëlqyer shëndetësore.
Ju lumtë, krenar me përkushtimin Tuaj, mjekë, infermierë dhe staf teknik!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM