Build Skills with our trainings

Sign up now!

Dogana: Parandalohet kontrabanda me produkte ushqimore

Mar 31, 2021

Njësite e Doganës kanë parandaluar kontrabandimin e produkteve ushqimore në rajonin e Vitisë.

Njësite kanë identifikuar një automjet transportues i cili kishte arritur që nëpërmjet vijës së gjelbërt të hynte me mallra të kontrabanduara në Kosovë.

Sasia totale e mallrave ushqimore kalon vlerën mbi 12000 mije euro, pjesa përbërëse e saj është mish peshku.

Lidhur me ketë rast është njoftuar Prokuroria dhe nen udhëheqjen e Prokurorit Kujdestar pas Intervistimit dy persona të dyshuar janë arrestuar dhe dërguar ne mbajtje. Nën udhëheqjen e Prokurorisë janë duke u kontrolluar edhe disa lokacione të tjera, thuhet në komunikatën për media e Doganës së Kosovës.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM