Build Skills with our trainings

Sign up now!

KRU Prishtina: Donacion/grant nga kompanitë hungareze Water Scope dhe Budapest Waterworks

Qer 17, 2021

Gjatë ditës së sotme, në zyrën qëndrore të KRU” Prishtina” u mbajt takimi me kompanitë hungareze- Water Scope dhe Budapest Waterworks, takimi ishte “kick-off” meeting.
Menaxhmenti i KRU “Prishtina” ka arritur të sigurojë një donacion/grant, për reduktimin e Humbjeve dhe Efiçiencës së energjisë me kompani profesionale nga Republika e Hungarisë.

Falë bashkëpunimit kolegial në sektor është arritur që të sigurohet një fond i tillë nga menaxhmenti – respektivisht nga drejtoria teknike e KRU” Prishtina” sh.a.

Takimi fillestar ishte i shkëlqyeshëm dhe frytdhënës, me ç’rast do të punohet për dy ditë radhazi bashkërisht, për një analizë të mirëfilltë të gjendjes.
“Faleminderit Republikës së Hungarisë, që mbështetja juaj për sektorin e ujit nuk ka munguar asnjëherë”, thuhet në komunikatën për media e KRU “Prishtina”.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM