Build Skills with our trainings

Sign up now!

MSH: Njoftim rreth vaksinimit kundër COVID-19

Kor 1, 2021

Ministria e Shëndetësisë bën të ditur se caktimi i terminit për marrje të vaksinës kundër COVID-19 përmes platformës eKosova (https://ekosova.rks-gov.net/) nga sot është i mundur edhe për:

·        Zyrtarët publikë-dëshmia përmes ID;

·        Zyrtarët e Agjencionit të Aviacionit –dëshmia me ID;

·        Agjencia Shtetërore e Navigimit Ajror-Dëshmia me ID;

·        Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”-dëshmia me ID;

·        Zyrtarët doganorë-dëshmia me ID;

·        Gazetarët-dëshmia që i përkasin kësaj kategorie;

·        Gastronomia-dëshmi kontrata e punës

Ndërkohë, vazhdon caktimi i termineve edhe për kategoritë që më herët janë përfshirë në vaksinim kundër COVID-19 si:

·        Qytetarët mbi moshën 55 vjeçare;

·        Personat me sëmundje kronike pa dallim moshe;

·        Qytetarët që i takojnë ndonjërit nga profesionet si: Punëtorë shëndetësorë; Mësimdhënës, Forcat e sigurisë (Policia dhe FSK), pjesëtarët e Këshillit të Sigurisë së Kosovës; pjesëtarët e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, pjesëtarët e Autoritetit Civil të Kosovës, zjarrfikësit;

·        Qytetarët të cilëve u kërkohet vaksinimi nga Ambasadat për udhëtim jashtë vendit (për çështje të vizave). 

Ministria tërheq vëmendjen se cilado kategori e qytetarëve që merr mesazhin/njoftimin për vaksinim, me rastin e paraqitjes në qendrën e vaksinimit sipas vendbanimit të tij, të ketë me vete dëshmi për kategorinë të cilës i përket, thuhet në komunikatën për media e MSh-së.

 

VIDEOUDHËZUESIT PËR APLIKIM PËR CAKTIM TE TERMINIT PER MARRJE TË VAKSINËS KUNDËR COVID-19 

Si të regjistrohem në eKosova?

https://ekosova.rks-gov.net/Video/OO6B5z5Vt9Y

Ndaj termin për vaksinim kundër COVID-19

https://ekosova.rks-gov.net/Video/rVnjB5areQA

Ndaj termin për vaksinim kundër COVID-19 për persona të tjerë

https://ekosova.rks-gov.net/Video/dkVFsWgfj8w

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM