Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShSKUK: S’ka pacient COVID në Spitalin e Prizrenit

Kor 7, 2021

Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 77 pacientë.

Nga ta, 26 janë të konfirmuar pozitivë dhe 42 janë me oksigjeno- terapi.

 

Në QKUK janë të shtrirë 57 pacientë:

11 të konfirmuar me COVID-19

35 me oksigjeno-terapi

 

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave

Klinika Infektive, 10 pacientë+ 16 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë

Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 1

 

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 20 pacientë

15 të konfirmuar pozitivë

8 me oksigjeno-terapi

 

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 6 pacientë

Spitali i Gjilanit, 12 pacientë, thuhet në postimin në Facebook të ShSKUK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM