Build Skills with our trainings

Sign up now!

Osmani: Dy qytetarë të Kosovës evakuohen nga Kabuli

Gus 17, 2021

Presidentja Vjosa Osmani ka bërë të ditur në Twitter se Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës dhe Zyra e Presidentes me asistimin e SHBA-ve dhe shteteve evropiane kanë punuar në evakuimin e dy qytetarëve të Kosovës nga Kabuli ku janë evakuuar në një vend të sigurt dhe së shpejti do të kthehen në shtëpi.

Tash e disa kohë, Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës dhe Zyra ime kanë punuar në sigurimin e evakuimit të sigurt të qytetarëve të Kosovës nga Kabuli. Me ndihmën e Shteteve të Bashkuara dhe vendeve evropiane, dy qytetarë tanë janë evakuuar në një vend të sigurt dhe do të kthehen së shpejti në shtëpi

 

Numri i kontaktit për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës që kanë nevojë për informata për kthim nga Afganistani është: +383 (0) 45 492 316

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM