Build Skills with our trainings

Sign up now!

ShKK: QEKL pranon maska mbrojtëse nga FSK

Gus 27, 2021

Në Qendrën Korrektuese për të Mitur në Lipjan, Forca e Sigurisë së Kosovës dhuroi 2 mijë maska mbrojtëse anti Covid-19.

Donacionin e dhuruan oficerët e FSK-së, Shaban Kurti dhe Fidan Dema, ndërsa në emër të QKML-së u pranua nga zëvendësdrejtori i  QEKL-se Fitim Bërbatovci, i cili gjatë pranimit falënderoi përzemërsisht pjesëtarët e FSK, e në veçanti Komandantin FSK për  regjionin e Gjilanit, Albert Kuqi, duke vlerësuar lartë kontributin e FSK në shtimin e masave mbrojtëse anti Covid -19 edhe në këtë Qendër.

Donacionet e tilla  janë të mirëseardhura për institucionet korrektuese, duke pasur parasysh situatën aktuale me Pandeminë Covid – 19 në vend, thuhet në faqen zyrtare të ShKK-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM