Build Skills with our trainings

Sign up now!

KOSTT: Shërbim në interes publik që qytetarët të kenë furnizim të besueshëm me energji elektrike

Jan 13, 2022

Punonjësit e mirëmbajtjes së linjave të KOSTT-it janë ngjitur në shtyllën e akullt elektrike në 30 metra lartësi, në temperaturë minus tetë gradë celsius.

KOSTT bënë të ditur se kjo ishte me motivin për shërbimin në interesin publik që qytetarët të kenë furnizim të besueshëm me energji elektrike nga aspekti i transmetimit, thuhet në faqen zyrtare të KOSTT-it.

 

Punonjësit e mirëmbajtjes së linjave të KOSTT ngjiten në shtyllën e akullt elektrike në 30 m lartësi, në kushte ekstreme atmosferike reth -8 gradë celsius por me motivin për shërbim në interes publik.

 

Që qytetarët të kenë furnizim të besueshëm me energji elektrike nga aspekti i transmetimit.

 

Guxim për t’u admiruar!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM