Build Skills with our trainings

Sign up now!

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Grave Police- IAWP

Sht 19, 2023

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës me përkrahjen e INL Ambasada Amerikane në Prishtinë dhe përkrahjen e drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovës po merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Grave Police- IAWP.

Konferenca Ndërkombëtare e Grave Police IAWP është duke u zhvilluar në Auckland Zelanden e Re, Kosova është në mesin e 75 shteteve pjesëmarrëse.

Konferenca në fjalë do te vazhdon deri me daten 21 shtator 2023, thuhet në postimin në Facebook të PK-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM