Build Skills with our trainings

Sign up now!

MKRS: Audicioni për shfaqjen e baletit “Arrëthyesi”

Nën 21, 2023

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se Baleti Kombëtar i Kosovës, në një atmosferë gëzimi e pasioni për baletin, ka mbajtur audicionin për balerinë profesionistë dhe balerinët e vegjël, për shfaqjen “Arrëthyesi”, e cila vjen premierë në datat 16 dhe 17 dhjetor të këtij viti.

Duke i falënderuar të gjithë pjesëmarrësit në këtë audicion, BKK ka shpallur rezultatet e kandidatëve të suksesshëm për shfaqjen e baletit “Arrëthyesi”, thuht në postimin në Facebook të MKRS-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM