Build Skills with our trainings

Sign up now!

Anketë

Maj 6, 2019

Ju lusim ta plotësoni këtë anketë: https://bit.ly/2LoTFix

Kosovalive është duke bërë një hulumtim rreth Ekonomisë Qarkore (Circular Economy), për të vlerësuar dijen dhe përceptimin e përgjithshëm të qytetarëve në Kosovë rreth këtij koncepti. 

Ju falënderojmë për kontributin tuaj në ndërtimin e dijes së përgjithshme për Kosovën!

#CircMedia#Circulareconomy#Kosovo#Kosova#Prishtina#KosovaLive
European Union KosovoAdvocacy Training and Resource Center – ATRCENV-netKosovalive

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM