Build Skills with our trainings

Sign up now!

OBSH: Varianti i ri i COVID-19, alarmante

Jan 7, 2021

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), ka thënë se duhet të bëhet më shumë, të intensifikohen masat shëndetësore publike dhe ato sociale, për shkak të përhapjes së variantit të ri të koronavirusit.

Varianti i ri i koronavirusit thuhet se nuk shkakton simptoma më të rënduara, por përhapet më shpejt, që përbën një shqetësim të madh, edhe pse viruset ndryshojnë vazhdimisht.

Kjo është situatë alarmante, thotë Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH).

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM