Build Skills with our trainings

Sign up now!

Abrashi: Rrugët janë të kalueshme në gjithë Kosovën

Jan 8, 2021

Ministri i Infrastfrukturës, Arban Abrashi bën të ditur se po vazhdon puna në pastrimin e borës dhe në disa rrugë ku ka pasur rrëshqitje të dheut.

Abrashi thotë se rrugët janë të kalueshme.

“Ka vazhduar puna në pastrimin e borës nëpër rrugët që janë nën përgjegjësi të Ministrisë së Infrastrukturës.

Po punohet në disa akse ku ka pasur rrëshqitje të dheut që të bëhet pastrimi i rrugëve.

Ekipet e mirëmbajtjes janë në terren 24 orë, dhe të gjitha rrugët në Republikën e Kosovës janë të kalueshme. Vazhdojmë me punë…”.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM