Build Skills with our trainings

Sign up now!

Shtatorja e Anton Çettës do të vendoset pranë Fakultetit Filologjik

Jan 14, 2021

Çështja e lokacionit për vendosjen e shtatores së Anton Çettës është zgjidhur me vendimin e Komunës së Prishtinës, të vendoset pranë Fakultetit Filologjik.

Ipeshkvia e Kosovës kishte kërkuar që shtatorja e Anton Çettës të vendoset në oborrin e Katedrales “Nënë Tereza”, por familja Çetta nuk ka pranuar dhe nuk janë pajtuar.

“Çështja e lokacionit për vendosjen e shtatores së Anton Çettës është e zgjidhur me vendimin e KK të Prishtinës (12.11.2020). Në një vend shumë dinjitoz, i përcaktuar në bashkëpunim edhe me familjen e tij”, ka thënë kryetari i Kuvendit Komunal të Prishtinës, Agim Kuleta.

No photo description available.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM