Build Skills with our trainings

Sign up now!

Lëvizja Vetëvendosje falënderon qytetetarët për mbështetjen e jashtëzakonshme

Mar 4, 2021

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka shpallur rezultatet përfundimate ku Lëvizja Vetëvendosje ka fituar me me 438 mijë e 334 vota dhe 58 ulëse në Kuvend.

Lëvizja Vetëvendosje në postimin e saj në Facebook ka falënderuar qytetarët e Kosovës brenda dhe jashtë vendit për mbështetjen e jashtëzakonshme.

Falenderojmë qytetarët e Republikës së Kosovës brenda dhe jashtë vendit për mbështetjen e jashtëzakonshme!

Falenderojmë vullnetarët për punën e madhe, aktivistët për përpjekjet dhe angazhimin e palëkundur dhe vëzhguesit e komisionerët, veçanërisht atyre që kanë vijuar punën edhe pas ditës së zgjedhjeve në Qendrën e numërimit. 

Së bashku krejt dhe drejt!  

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM