Build Skills with our trainings

Sign up now!

Zemaj: Shteti izraelit mbështet Kosovën për sigurimin e vaksinës anti COVID

Mar 17, 2021

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj në një takim virtual me ministrin e Shëndetësië së Izraelit, Yuli Edelstein ka folur për gjendjen e pandemisë në shtetin tonë, përkushtimin, të arriturat si dhe bashkëpunimin në mes të dy vendeve në sektorin e shëndetësisë.

Brengat tona i trajtuam në pajtim me situatën e pandemisë, luftimin dhe parandalimin e virusit si dhe angazhimin tonë në sigurimin e vaksinave anti COVID, ka thënë Zemaj, në postimin e tij në Facebook.

 

Ishte kënaqësi e jashtëzakonshme takimi virtual me ministrin e Shëndetësisë së Izraelit, Yuli Edelstein të diskutoja për gjendjen e pandemisë në shtetin tonë, përkushtimin, të arriturat dhe sfidat tona si dhe bashkëpunimin në mes të dy vendeve në sektorin e shëndetësisë.

Republika e Kosovës është e bekuar me miqësinë e popullit dhe shtetit të Izraelit, i cili ishte përkrah qytetarëve tanë në kohën kur na kanosej ekzistenca, ashtu sikur që ne mbajtëm besën në kohët e vështira kur kombet tjera ishin të pabesë ndaj tyre.

Andaj, edhe sot, brengat tona i trajtuam në pajtim me situatën e pandemisë, luftimin dhe parandalimin virusit si dhe angazhimin tonë në sigurimin e vaksinave anti COVID.

Bashkëpunimi do të jetë i plotë, andaj edhe shpreha falënderim për ministrin, Yuli Edelstein për këtë gatishmëri. Faleminderit!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM