Build Skills with our trainings

Sign up now!

Dogana: Parandalohet kontrabandimi i pajisjeve mjekësore 

Sht 1, 2021

Në pikë kalimin kufitar të Hanit të Elezit oficerët doganor kanë ndaluar një automjet që drejtohej nga një shtetas i huaj. Oficerët doganor kanë ushtruar kontroll në vijën e dytë, dhe gjatë kontrollës në pjesë të ndryshme në brendi te veturës, të mbuluara me veshje janë zbuluar pajisje medicinale gastrike së bashku me disa medikamente përcjellëse. 

Malli i ndaluar është si vijon:

  • Endo Grasper – GRASPER 
  • Endoskopi _ MEDBAR – 14 pce
  • SERECAL REF 5007 3ml (pluhur) – 5 
  • SERACONTROL REF 501 5ml – 5 
  • SEVORANE lang inhalimi 250ml – 3 
  • Iinstrumente 3 PCE – G-FLEX
  • PROTROMBINE TIME, ASSAY KIT (MEDSIL) ½ – 2 PCE Intragastric Ballon – 3 (Medsil)
  • Regular Platform Implant  (Prosthetic) – 20 Pce (Mode Implant) 

 

Të gjitha mallrat janë konfiskuar si dhe pala është futur në procedurë kundërvajtëse, thuhet në komunikatën për media e Doganës së Kosovës. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM