Build Skills with our trainings

Sign up now!

MSh: Kosova shënon rekordin mujor të përqindjes të popullatës së vaksinuar krahasuar me vendet e rajonit

Sht 1, 2021

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se muajin gusht e kanë filluar me 15.7% të popullatës së vaksinuar dhe po përfundon me 31% të popullatës të vaksinuar.

Sipas të dhënave të fundit, Kosova shënon rekordin mujor të përqindjes të popullatës së vaksinuar krahasuar me vendet e rajonit.

Rekordi mujor i shteteve të rajonit deri më tani është: Slloveni 11.6% (maj 2021), Kroaci 14.4% (maj 2021), Serbi 8.7% (janar 2021), Maqedoni e Veriut 10.2% (gusht 2021), Bosnje e Hercegovinë 5.7% (korrik 2021), Shqipëri*10% (prill 2021), Mali i Zi 14.9% (maj) dhe Kosovë 15.3% (gusht 2021), thuhet në postimin në Facebook të MSh-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM