Build Skills with our trainings

Sign up now!

Policia aktive në çdo kohë, plani operativ ndaj COVID-19

Sht 1, 2021

Policia e Kosovës në tërë territorin e vendit gjatë tërë ditës ka vazhduar aktivitetet e shumta në rrugë, lokale, biznese, qendra tregtare, mjete transporti, tregje etj, për të realizuar detyrat që dalin nga Plani Operativ ndaj COVID-19.

Po ashtu, prezenca, angazhimet dhe veprimet policore po ndikojnë në respektimin e masava për ndalim qarkullimi në orët e mbrëmjes, thuhet në faqen zyrtare të Policisë së Kosovës.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM