Build Skills with our trainings

Sign up now!

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë pandemisë, 37 nëna të infektuara me COVID-19 lindën 38 fëmijë

Sht 21, 2021

Në Klinikën e Gjinekologjisë, gjatë valës së fundit të pandemisë, e cila ishte me sfiduesja për shëndetësinë në Kosovë, 37 nëna të infektuara me COVID-19 lindën 38 fëmijë.

Prej tyre, 16 lindje u kryen në mënyrë normale, ndërsa 21 me operacion.

Gjatë kësaj kohe, Gjinekologjia kishte gjithsej 103 paciente, për të cilat u përkujdes një ekip i përbërë nga gjinekologë, neonatologë, infektologë, pulmologë dhe anesteziologë, thuhet në postimin në Facebook të ShSKUK-së.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM