Build Skills with our trainings

Sign up now!

KEDS: Ndërprerje emergjente për siguri të sistemit, në intervalin kohor 11:00 – 13:00

Jan 13, 2022

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë ka bërë të ditur se do të realizojnë ndërprerje emergjente për siguri të sistemit në intervalin kohor 11:00 – 13:00 të këtij nënstacioni në mënyrë që të intervenohet në ndarjen e zbarrave për balancimin e ngarkesës.

Nga kjo ndërprerje, brenda këtij intervali kohor do të afektohen: Kodra e Trimave, rr. Abedin Rexha (një pjesë), rr. Bedri Bajrami, rr. Haxhi Zeka (një pjesë), rr. Mentor Ratkoceri, rr. Xhella Hajda, Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi, Pompat e Ujësjellsit, rr. Carraleva, rr. Gjon Sereqi, rr.Verrat e Llukës, rr. Kamer Loshi, Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

KEDS kërkon mirësisht nga konsumatorët e asaj ane që pas rikthimit të energjisë të mundohen ta shfrytëzojnë energjinë elektrike sa më racionalisht dhe aty ku munden ta kursejnë atë, thuhet në postimin në Facebook të KEDS-it.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM