Build Skills with our trainings

Sign up now!

MPJD: Ambasada e Kosovës në Berlin organizon aktivitetin e degustimit të verërave të prodhuara në Kosovë

Maj 26, 2023

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka njoftuar se Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin dhe Shoqata e Verërave të Kosovës “Enologjia” bashkë-organizuan aktivitetin e degustimit të verërave të prodhuara në Kosovë në premisat e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Berlin.

Kjo ngjarje mblodhi së bashku gastronomët e diasporës sonë në Berlin si dhe prodhimtarët e verërave nga Kosova: Bodrumi i Vjetër, Muja-Rahovec, Suhareka, Labi Wine, Kosova Wine dhe Risons.

Qëllimi kryesor i kësaj ngjarje ishte mundësimi i lidhjes dhe njohjes në mes sektorit të prodhimit të verërave të Kosovës me gastronomët e diasporës sonë me synim të promovimit të mëtutjeshëm të llojllojshmërisë së verërave të Kosovës.

Falënderojmë Shoqatën e Verërave të Kosovës “Enologjia”, Ambasadën tonë në Berlin si dhe gjithë të pranishmit që e mundësuan organizmin e kësaj ngjarje, thuhet në postimin në Facebook të MPJD-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM