Build Skills with our trainings

Sign up now!

MKRS: Hapa konkret për progresin e politikës anti-doping

Maj 26, 2023

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit bën të ditur se me intensitet të lartë dhe me angazhim gjithëpërfshirës po vazhdon puna drejt funksionalizimit të Agjencisë Anti-Doping në Kosovë.

Për 3 ditë radhazi, do të mbahet punëtoria me qëllim ngritjen e kapaciteteve të zyrtarëve për kontroll të dopingut.

Në kuadër të këtij aktiviteti do të ketë prezantime me ekspertë të anti-dopingut nga Sllovenia dhe Turqia teksa në hapjen e sotme mori pjesë zëvendësministrja Daulina Osmani, kryetari i KOK-ut, Ismet Krasniqi, Koordinatori i Komisionit për Anti-Doping, Bernard Tahirbegolli dhe zyrtarë tjerë, thuhet në postimin në Facebook të MKRS-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM