Build Skills with our trainings

Sign up now!

Lumir Abdixhiku rizgjedhet kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës

Nën 19, 2023

Në Kuvendin e X Zgjedhor të Lidhjes Demokratike të Kosovës për një mandat të ri, kryetar i katërt i LDK-së, Lumir Abdixhiku.

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri në postimin e tij në Facebook ka thënë se Kuvendi i sotëm zgjedhor vjen pas dy viteve mobilizim nga Kuvendi i jashtëzakonshëm. Si asnjëherë më parë, 40 përqind u zgjodhën gra e rini në strukturë.

 

Kuvend madhështor e solemn.

 

Rikthimi i madh i LDK-së për Rrugën e Re për Kosovën.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM