Build Skills with our trainings

Sign up now!

Fillon fushata për sensibilizimin e opinionit publik rreth rëndësisë së regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare

Nën 21, 2023

Komuna e Prishtinës ka njoftuar qytetarët se Agjencia e Statistikave të Kosovës është duke realizuar Regjistrimin e Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave dhe në kuadër të përgatitjeve ka filluar fushata për sensibilizimin e opinionit publik rreth rëndësisë së këtij procesi.

Fushata për informimin e qytetarëve të Prishtinës do të mbahet me datë 23 nëntor 2023, në Sallën e Kuvendit të Kryeqytetit duke filluar nga ora 11:00.

Komuna e Prishtinës fton qytetarët të jenë pjesë e këtij takimi ku do të kenë rastin të informohen më shumë rreth rëndësisë dhe përfitimeve nga ky proces i rëndësishëm me karakter kombëtar, thuhet në postimin në Facebook të Komunës së Prishtinës.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM