Build Skills with our trainings

Sign up now!

MKRS: Xhamia e Osman Efendisë në Novobërdë është restauruar dhe është në shërbim të komunitetit

Nën 21, 2023

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se Xhamia e Osman Efendisë në Novobërdë është restauruar dhe është në shërbim të komunitetit.

Ndërhyrjet janë kryer në kuadër të programit të bashkëpunimit mes Ministrisë së Kulturës, Bashkimit Evropian dhe UNDP-së.

Çdo ditë punë të mira në mbrojtje të trashëgimisë sonë kulturore, thuhet në postimin në Facebook të MKRS-së.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM