Build Skills with our trainings

Sign up now!

Presidentja Osmani ndan Medalje Presidenciale për Humanizëm, Kontribut Mjekësor e Shoqëror

Dhj 30, 2023

Për kontribut të shquar në fushën e neurokirurgjisë dhe të arritura të larta shkencore, presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka dekoruar me Medaljen Presidenciale të Meritave doktorin e njohur shqiptar Dr. Mentor Petrela.

Në fushën e humanizmit, presidentja Osmani i ndau dekoratë të veçantë, SOS Fshatit duke theksuar mirënjohjen e thellë ndaj punonjëseve të këtij institucioni për ofrimin e përkujdesjes, dashurisë e përkrahjes për fëmijët pa kujdes prindëror.

Mirënjohje i janë ndarë edhe SOS nënave dhe SOS tezeve, si dhe familjeve strehuese për fëmijët, për shembullin e shkëlqyeshëm të dashurisë dhe përkushtimit ndaj fëmijëve.

Me Medaljen humanitare “Shën Tereza”, Presidentja Osmani dekoroi organizatën Linja e Jetës, organizatën Cure2Children, Fondin për të Drejtën Humanitare, si dhe Sanije Desku, thuhet në postimin në Facebook të Presidencës së Kosovës.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM