Build Skills with our trainings

Sign up now!

Rama: Investime, renovime në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve

Dhj 30, 2023

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka vizituar hapësirat e ikonës së Prishtinës, të cilat 2024-shi do t’i gjejë në renovim, izolim e super investime për t’i kthyer shkëlqimin që kishte.

Rama në postimin e tij në Facebook ka thënë se kryeshefja ekzekutive e Pallatit të Rinisë dhe Sporteve, Mrika Gashi, na njoftoi se për herë të parë pas shumë vitesh, Ndërmarrja e Kryeqytetit ka filluar të stabilizohet financiarisht, të reduktojë borxhet e t’i mbledhë ato.

 

Renovime në Sallën e Kuqe, në Bibliotekë, Atrium. Izolimi i Qendrës Rinore.

 

Fillimi i realizimit të Projektit i cili lidhë Arbërinë – Pallatin e Rinisë dhe Sporteve – Pasarelën me Qendrën.

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM