Build Skills with our trainings

Sign up now!

Zemaj: Shkollimi i mëtejmë i mjekëve të rinj do të jetë përkushtimi im në vazhdimësi

Shk 11, 2021

Ministri i Shëndetësisë sot është takuar me specializantët nga Lugina e Preshevës. Ai ka thënë sespecializantët e Luginës do të përfitojnë nga subvencionet dhe se konkursi për specializantët nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Mali e Zi, tashmë është i hapur, praktikë e re e përfshirjes në shkollimin specialistik, ka thënë Zemaj në postimin e tij në Facebook.

“Ditën e fillova me takim mirënjohës, nga Lugina e Preshevës. Takimi me specializantët nga kjo trevë, ishte rast të bashkëbisedoja për rëndësinë e specializimit të tyre, për ruajtjen e perspektivës dhe mirëqenien shëndetësore në Luginë. Shqiptarëve aty ju kanoset shpërngulja për mungesë të kushteve për jetesë.

Po ashtu, ritheksova se specializantët e Luginës do të përfitojnë nga subvencionet. Falënderoj specializantët e Luginës për vizitën si dhe për mirënjohjen simbolike. Konkursi për specializantët nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Mali e Zi, tashmë është i hapur, praktikë e re e përfshirjes në shkollimin specialistik.

Puna dhe përkushtimi im dhe Qeverisë Hoti në avancimin e sistemit shëndetësor dhe shkollimin e mëtejmë të mjekëve të rinj do të jetë në vazhdimësi”.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM