Build Skills with our trainings

Sign up now!

Dogana: Konfiskohen 1000 litra alkohol të prodhuara ilegalisht

Qer 9, 2021

Njësitet e Doganës se Kosovës kanë kryer kontrolla në një lokacion në Gjakovë me dyshime për prezence të pijeve pakoolike të prodhuara ilegalisht dhe që nuk kanë paguar akcizë.

Me këtë rast janë gjetur mbi 1000 litra pije alkoolike të cilat janë konfiskuar, thuhet në komunikatën për media e Doganës së Kosovës.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM