Prishtina pa paragjykime

Prishtina pa paragjykime

/Bojana Milovanovic – Beta/ – Nëse  dikush në kuiz do t’ju pyeste cili qytet ka mozaikun më të madh botëror të murit nga fasulja, xhez klubin me mirënjohje botërore për dizajn të enterijerit dhe rrugën që është pagëzuar me emrin e presidentit amerikan George...
Përfundon Sesioni i 2të i Projektit “Kosovo-Serbia:Live”

Përfundon Sesioni i 2të i Projektit “Kosovo-Serbia:Live”

Përfundon Sesioni i 2të i Projektit “Kosovo-Serbia:Live” Është mbajtur sesioni i dytë dhe i fundit i projektit “Kosovo-Serbia: Live” në Prishtinë. Ky projekt është organizuar nga organizata jo-qeveritare KosovaLive Organisation, në Prishtinë, Kosovë dhe Nuns...
Thirrje për aplikim: Vajzë Dëgjohu!

Thirrje për aplikim: Vajzë Dëgjohu!

KosovaLive Organization në partneritet me organizatën ndërkombëtare, fituese e shumë çmimeve, GlobalGirl Media (GGM) themelon Byronë e informimit për femra në Kosovë, për edukimin dhe fuqizimin e vajzave kosovare në media të reja. Byroja është pjesë e familjes...