Policia: Fillimi i vitit të ri shkollor, kujdes të shtuar në trafik

Policia: Fillimi i vitit të ri shkollor, kujdes të shtuar në trafik

Policia bën të ditur se viti i ri shkollor fillon në shtator dhe fëmijët sërish bëhen pjesëmarrës aktiv në trafik. Policia thonë që fëmijët nuk janë të vetëdijshëm për të gjitha rreziqet e mundshme në rrugë, prandaj siguria e tyre duhet të jetë shqetësimi dhe...