Eko-Vajzat Tregimtare

Eko-Vajzat Tregimtare

Gjatë punëtorisë 3 ditëshe (16,17 dhe 18 Janar), Kosovalive bashkë me pjesëmarrëset shtjelluan tema që ndërlidhen me rëndësinë e “tregimeve” (rrëfimeve) mbresëlënëse për degradimin ambiental në Kosovë, ndikimin e ngrohjes globale te të varfrit dhe të pasurit, si dhe...
Vajzat fuqizohen e ngrisin zërin e tyre përmes një projekti

Vajzat fuqizohen e ngrisin zërin e tyre përmes një projekti

Në organizatën mediale KosovaLive ka filluar projekti “Vajzat e ngrisin zërin”, përmes të cilit synohet fuqizimi i mëtejmë i vajzave të reja kosovare. Projekti i cili do të zgjasë katër muaj, nga fillimi I prillit deri në korrik, synon avancimin e shkathtësive...