Kryeministri Kurti uron Ditën e Goranëve

Kryeministri Kurti uron Ditën e Goranëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti ka uruar komunitetin goran në Kosovë për ditën e tyre. Në këtë ditë feste, kryeministri ka falënderuar pjesëtarët e këtij komuniteti për kontributin e tyre në jetën politike, sociale dhe kulturore të Kosovës. Si Qeveri...
Mehaj viziton pjesëtarët e FSK-së në Babaj të Bokës

Mehaj viziton pjesëtarët e FSK-së në Babaj të Bokës

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka vizituar kampin e FSK-së në Babaj të Bokës të komunës së Gjakovës, ku po mbahet ushtrimi fushor “Iron Support”. Me këtë rast, është duke u bërë testimi i kapaciteteve të kompanisë mbështetëse të Regjimentit të parë të Këmbësorisë...