Valon Tolaj jep dorëheqje nga pozita e drejtorit menaxhues të AKP-së

Valon Tolaj jep dorëheqje nga pozita e drejtorit menaxhues të AKP-së

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit, mbajti sot mbledhjen e tij të rregullt, ku u informua nga menaxhmenti i AKP-së lidhur me gjendjen e privatizimit dhe likuidimit. Bordi i Drejtorëve në këtë takim diskutoi edhe mbi kompensimet e anëtarëve të...