Skepticizmi në rrugëtimin fetar

Skepticizmi në rrugëtimin fetar

D.S. (emri i njohur për redaksinë) ështe një i ri i lindur jashtë Kosovës, në një nga shtetet evropiane, ku edhe sot jeton. Kur ishte shumë i vogël kishte qenë shumë fetar dhe që feja kishte pasur një rol shumë të madh në jetën e tij. “Para se të bija në gjumë, nëna...