Kur zgjedhje e vetme mbesin martesa e hershme dhe… ikja

Kur zgjedhje e vetme mbesin martesa e hershme dhe… ikja

Nata kishte mbuluar fshatin Pobërgjë, në rrethinën e Deçanit, në pjesën perëndimore të Kosovës dhe të gjithë ishin në gjumë, kur një vajzë e re kishte marrë guximin dhe kishte vendosur të ikën nga shtëpia. Atëbotë, 17 vjeçarja nuk ishte pajtuar me fatin që ia kishte...